Baš nema sreće: Lopovi penzioneru ukrali DVA AUTA ZA VEČE!

Kazna

foto-ilustracija: pixabay.com

Č. K. (67) iz Pećinaca ostao je bez dva automobila, nakon što ih je za sada nepoznati lopov ukrao u noći između nedelje i ponedeljka.

Kako saznajemo, „folksvagen polo“ i „folksvagen turan karavan“ nestali su iste večeri iz ulice Posavskog odreda u Pećincima kod Rume.

– Crveni „polo“ registarskih oznaka RU 047-CZ bio je parkiran ispred porodične kuće Č. K., a drugi automobil registracije RU 043-PY bio je parkiran nekoliko stotina metara dalje, u dvorištu kuće oca Č. K., u kojoj niko ne živi.

Kradljivac ili više njih uspeli su da iste večeri odvezu oba automobila vredna oko 15.000 evra – kaže naš izvor i dodaje:

– Č. K., koji je inače švedski penzioner, ostao je u šoku kada je shvatio da su mu nestala oba vozila koja je kupio pre samo šest meseci.

Penzioner je najpre oko 2.30, vraćajući se kući, video da mu nema auta ispred kuće. Odmah se zaputio do kuće svog oca, ali i tamo je zatekao isti prizor.

Dvorišna kapija bila je otvorena, a automobila nije bilo. Odmah je obavestio policiju – kaže naš sagovornik.

Interesantno je i to da su Č. K. pre nekoliko godina lopovi obili i kuću, iz koje su odneli dva laptopa, kao i druge predmete.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Baš nema sreće: Lopovi penzioneru ukrali DVA AUTA ZA VEČE!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.