Bila je VEGETARIJANAC 22 godine, a onda je probala MESO: Pogledajte njenu reakciju! – VIDEO

Recept

foto-ilustracija: pixabay

Stefani Potakis, jedna od direktorica u američkom satiričnom mediju „The Onion“, odlučila je iz više razloga da nakon 22 godine vegetarijanske ishrane ponovo počne da jede meso.

Kao jedan od razloga navela je slabu ponudu u restoranima gde obično jede s obzirom da sama ne stigne da spremi hranu.

Međutim, umesto da svoju apstinenciju prekine diskretno, ona se odlučila na mesne orgije koje joj je ponudio jedan restoran, s internetskom publikom kao svedocima.

Životinjskim delikatesima počastio ju je restoran „Swift & Sons“ iz Čikaga gde su joj ponudili niz mesnih specijaliteta i snimili njene reakcije. Najviše se oduševila sočnosti mesa i hrskavosti pileće kožice: „Sad znam šta znači „sočno“. A to hrskavo, čoveče, to je stvarno fenomenalna kožica.“

Potakis je ispričala da je postala vegetarijanka još u četvrtom razredu kako bi pomogla očuvanju okoline, a možda i „spasla svet“, ali se nedavno našla na festivalu pečenih rebarca gde je odlučila da preispita svoju odluku iz mladosti.

Rebarca su izgledala tako sočno i tako fino mirisala da sam pomislila kako bi ovo moglo biti pravo vreme da se vratim na staru ishranu“, rekla je za Hafington post.

Mnogi korisnici Jutjuba su osudili njen potez, a ima i onih koji jednostavno ovu priču nisu progutali. Najčešće iz sopstvenog iskustva smatraju da nijednom vegetarijancu nakon toliko vremena meso ne može biti fino, ali javili su se i drugi „preobraženi“ koji su potvrdili da im je svih tih godina dok ga nisu jeli, meso fino mirisalo i mamilo ih.

(Skandalozno.rs, Izvor: jutarnji.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Bila je VEGETARIJANAC 22 godine, a onda je probala MESO: Pogledajte njenu reakciju! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.