Da li ste među njima: Tri horoskopska znaka ove godine nalaze PRAVU LJUBAV

Advertisement

Simbol

Naravno da je sve vaša odluka, ali zvezde žele da poruče kako će sledeća 3 znaka imati malo više sreće u ljubavi tokom leta 2016 i da treba to maksimalno da iskoristite!

Vodolija

Pripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tokom preostalih meseci u 2016. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke. Najtopliji meseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su porodične veze u pitanju! Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idelano vreme da kažu DA.

[adsenseyu1]

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na belom konju, ili će uspeti da ozvaniče nešto što su odavno hteli! Nežne Račice žude za brakom i vernim partnerom, pa će tokom juna upravo takovg i upoznati. Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom jula 2016. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

[adsenseyu1]

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvek nije došlo njihovo vreme da se smire, leto 2016. će ih totalno demantovati! Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad! Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoleti!

(Skandalozno.rs, Izvor: cosmopolitan.rs, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Da li ste među njima: Tri horoskopska znaka ove godine nalaze PRAVU LJUBAV"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.