Hrvatski portal tvrdi: NOVAKA Đokovića mrze jer dolazi iz istočne Evrope! – VIDEO

Intervju

foto: Tanjug/TSS

Najbolji teniser sveta Novak Djoković sigurno gazi prema šestoj tituli na Mastersu u Majamiju, apsolutno dominira „belim sportom“, pomera granice, ali publika na najvećim svetskim turnirima i dalje je protiv njega.

Poslednji primer „antagonizma“ prema Đokoviću viđen je u meču srpskog asa i mladog Austrijanca Dominika Tima, kada je publika izviždala „broja 1“ zato što je opravdano tražio čelendž, pri vodstvu 5:3, na brejk loptu rivala. I ne samo tada, publika, je sve vreme navijala protiv Đokovića.

„Većina navijača su obožavaoci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a Đoković ih je toliko puta rastužio, da je jasno zašto ga ne vole“, bio je jedan od komentara američkog ESPN-a.

Ovom temom danas se bavio i hrvatski portal Index.hr, koji ide malo dalje od ESPN-a, pa kao razloge zašto pubilka navija protiv Đokovića navodi njegovu dominaciju, da ljudi jednostavno žele da budu uz slabije, ali i u činjenici da on dalazi iz istočne Evrope. Đoković u tri ujutro igra u četvrtfinalu Majamija protiv Čeha Tomaša Berdiha.

Pogledajte sramotno zviždanje na Novakov opravdan čelendž:

https://youtu.be/lt5AigsyZjk

(Tanjug)

  • Dika nasa

    Koliko samo moras biti jak, ma celican, pa sve to izdrzati….. Sva ta pljuvanja, ponizavanja, izrugivanja. Bog je uz tebe. Nedaj se, cuvaj se. Sunce moje…