Iskopao TUNEL od spavaće sobe do kafane, dug 800 metara!

Advertisement

Bekstvo

foto-ilustracija: pixabay.com

Vodoinstalater iz Irske iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće.

Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film „Bekstvo iz Šošenka“.

[adsenseyu5]

Razlog?

Njegova supruga neopisivo mnogo hrče.

„Moja supruga ima probleme s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film ’Bekstvo iz Šošenka‘ 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba“, izjavio je Petsi za „Tiron tribjulešens“.

„Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašičice do bušilice za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski ve-ce i ostavu“, dodao je.

Petsi je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

„Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutro osećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti“., objasnio je.

[adsenseyu1]

„Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta“, izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Iskopao TUNEL od spavaće sobe do kafane, dug 800 metara!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.