LAŽI: Ovo su najčešći MUŠKI izgovori za RASKID koji nisu imali nikakve veze s ISTINOM

Ilustracija

Kada je u pitanju raskid veze, muškarci izbegavaju direktan razgovor i sakrivaju prave razloge izlaska iz ljubavnog gnezda.

Kada muškarci raskidaju, žele izbeći dramu i često biraju izgovore kojima ne žele povrediti partnerku. Jedno britansko istraživanje u kojem su učestvovali slobodni muškarci stariji od 35 godina i s više od pet ljubavnih veza iza sebe, otkrilo je njihove najčešće izgovore za raskid koji nisu imali nikakve veze s istinom.

1. Nisam spreman za vezu.

Ovo može biti opravdan izgovor o nespremnosti za ozbiljnu veze jedino kada faza kratkotrajnih druženja ne preraste u nešto ozbiljnije.

Međutim, izjaviti ovo nakon što ste mesece proveli u razmeni najintimnijih trenutaka ne drži vodu.

Muškarci s ovim izgovorom često potvrđuju svoju neozbiljnost i nespremnost da se vežu.

Stručnjaci kažu da takvog muškarca treba pustiti da ode jer nema smisla ulagati trud u vezu ako je on još uvek u fazi traženja sebe.

Vaš odnos njemu je bio zabava, a izgovor o nespremnosti za vezu 44 posto muškaraca iskoristilo je kao za sebe najbezbolniju opciju raskida.

2. Zaslužuješ bolje od onog što ti ja mogu pružiti.

Kako bi iz veze izašli čistog obraza, muškarci su spremni sebe staviti u poziciju žrtve pa će tako kao izgovor za raskid istaknuti kako oni partnerki ne mogu pružiti onoliko koliko zaista zaslužuje.

Situaciju raskida preokreću u priliku za novi početak voljene s drugim partnerom, a ovakav način bira 32 posto muškaraca.

3. Problem je u meni, ti si savršena.

Sposobnost da izmigolje iz veze bez prevelike drame muškarcima itekako ide od ruke posebno kada nonšalantno krivicu preuzimaju na svoja leđa.

Naravno, tu se pre svega radi o stvaranju prividnog osećaja sigurnosti u nameri da svoju partnerku ne povrede.

Izgovor „ti si super, ali ja te nisam vredan“ lažni je izgovor s kojim je čak 24 posto muškaraca okončalo vezu.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "LAŽI: Ovo su najčešći MUŠKI izgovori za RASKID koji nisu imali nikakve veze s ISTINOM"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.