Napravljena četvrta vrsta ČOKOLADE, ukus je vrhunski!

Advertisement

Nova

foto: Screenshot/Youtube

Do sada su postojale tri vrste čokolade: crna, mlečna i bela.

Međutim, švajcarski konditorski gigant „Barry Callebaut“ stvorio je četvrtu vrstu koja se zove „rubin„.

Za njeno pravljenje korišćena su crvena kakao zrna i zlato je roze boje.

Inače, ovo je prvi novi tip čokolade još 1930. godine kada je nastala bela čokolada.

[adsenseyu5]

Iz kompanije kažu da je uglavnom namenjena milenijalcima.

„Prirodna je, živopisne boje, hedonistička, stvorena da ugodi, ali ima autentičnost čokolade“, rekli su iz „Barry Callebaut-a„.

Njen ukus je blago voćan i lagan.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Metro)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Napravljena četvrta vrsta ČOKOLADE, ukus je vrhunski!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.