NEMOJTE napraviti istu GREŠKU kao on: Ako ste ikada nekog voleli, pogledajte ovaj VIDEO

Advertisement

Pitanja i odgovori

foto: YouTube screenshot

Nejtan se budi na mestu gde mesta nema, u prostoru gde prostor ne postoji.

Polako shvata kako više nije na onome svetu, ali, nakon šoka, shvata kako je konačno došao onaj trenutak kada može saznati sve odgovore na sva pitanja o svom životu.

U „razgovoru s Bogom“, bilo je vrlo zanimljivo, jer mu je Bog prikazao sve situacije koje ga zanimaju, kao da ih ponovno proživljava. Mladić, je tako krenuo od najranije mladosti i pa je upitao ko mu je ukrao bicikl kad je bio dečak.  Zanimalo ga kada je bio najhrabriji, kako je surfovao na talasima, ko mu je dao najbolji savet, koliko je jaja pojeo, koliko je puta nekome dao pet i koliko je puta imao seks u životu.

Odgovori su neočekivani, neki više, neki manje. Na primer hrabrost je pokazao kao dečak, a zanimljiva retrospektiva zaustavlja se onog trenutka kada se, među brojnim sećanjima, pojavi njen lik, devojke Pejdž.

Koja je žena bila stvorena za mene?“, pitao je mladić, a Bog mu je pokazao Pejdž.

[adsenseyu1]

Nerado prihvatajući taj odgovor, postavlja još jedno pitanje. „Ne, mislio sam, koja je žena u istoriji čovečanstva bila idealna za mene?“, pitao je, ali i na to mu je Bog pokazao Pejdž.

Svestan svog propusta, jer su Pejdž i on davno raskinuli, postavlja niz drugih koji se tiču njenog života.

„Je li se udala?“, „Šta radi sada?“, pitao je o njoj, a kada mu je Bog pokazao njen život i dete, više nije želeo o njoj razmišljati.

Nejtan je želeo je da prestane da razmišlja o bivšoj, pa je Boga upita: „Kada sam bio najsrećniji?“.

Odgovor koji mu je Bog dao totalno ga je potresao. Pogledajte kratki i višestruko nagrađivani film u kojemu su se mnogi prepoznali i zbog kojega su potekle čak i suze:

(net.hr)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "NEMOJTE napraviti istu GREŠKU kao on: Ako ste ikada nekog voleli, pogledajte ovaj VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.