Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koji su uvek u akciji

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Odvažni, buntovni i pomalo luckasti. Najnestašniji horoskopski znakovi su Lav, Škorpija, Strelac i Rak i upravo oni će vas naterati na nestašluke zbog kojih ćete na trenutke ispitivati prijateljstvo s njima.

Ali samo na trenutak, jer ćete ubrzo shvatiti da ih ne možete ne voleti. Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koji su uvek u akciji.

1. Lav

Lav ima dugačak jezik i uvek kaže ono što mu je na umu. I to je u redu, međutim može uvući druge u nevolju sa svojom samouverenošću. Vrlo je ekspresivan, a njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni. Stoga se ne oslanjajte na njega da drži kontrolu i ravnotežu u stresnim situacijama.

Kada pomislite da možete odoleti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovno uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan i preobratiće vas na svoje šefovske načine.

[adsenseyu5]

2. Škorpija

Kao vodeni znak škorpija može zadržati mirno i hladno ponašanje i u najnezgodnijim situacijama. Ne smete mu dozvoliti mu da bude buntovnik jer vas tada može uvući u nevolju. Škorpija je kralj tame i tajanstvenosti. Može uspešno čuvati tajnu, a vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. Škorpija je takođe ekstremno iskrena.

3. Rak

Rak je spreman na sve. Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smisliće najluđi scenario i tražiti od vas da sve to proživite s njim. S kombinacijom njegove ćudljivosti i tvrdoglavosti treba biti oprezan.

[adsenseyu1]

4. Strelac

Strelac je energičan i optimističan, a njegova energija za druge je često previše, pa ne mogu držati korak s njim. Može vas naterati da radite stvari i koje vam nisu prijatne i zbog kojih biste mogli požaliti. Strelac je divlji i može vas uvući u velike nestašluke. Voli se takođe šaliti, što je dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno. Strijelac ima takmičarski duh i s njim vam nikada neće biti dosadno.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koji su uvek u akciji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.