Ova 3 horoskopska znaka su NAJVEĆI ZAVISNICI od KAFE

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ovi znakovi nisu bez razloga u horoskopu okarakterisani kao najveće uživalice u kafi. Za njih važi ona – sve im uzmi, samo kafu ne!

BIK

Ljubitelji luksuza, najveći hedonisti od svih 12 znakova, Bikovi su i, potpuno očekivano, strastveni ljubitelji kafe. Iako mogu da piju bilo koju kafu, zna se koja im je omiljena: jaka, crna, turska kafa!

Ujutro bi radije spavali sat vremena kraće, nego što bi sebi uskratili onaj divni jutarnji ritual uživanja u mirisu i ukusu božanstvenog napitka. Pravi su majstori u ugađanju sebi, ali i drugima. Blago onom ko ima Bika za kolegu! On zna da nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da reši!

[adsenseyu5]

VAGA

Možda su u životu dosta neodlučni, i dvoume se oko svega, ali oko jedne stvari nemaju dilemu – kafe! Radije će popiti šoljicu turske kafe, nego bilo kog voćnog napitka, hladnog soka i osvežavajućeg koktela.

Njih zanima samo kafa. I ujutro, i popodne, i uveče. Bilo kad i bilo gde. Ako na plaži vidite dve devojke da uživaju u šoljama dobre turske kafe, sa nekoliko instant kesica u torbi (da se nađe), znajte – jedna je definitivno Vaga!

[adsenseyu5]

LAV

Snažna, uspešna, nezavisna. Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji zna kakvu kafu da joj donese. Da, dobro ste pročitali. Žena Lav, ipak, ima jednu slabost – crnu, jaku, tursku kafu.

Ako želite da je oborite s nogu, priuštite joj šolju turske kafe negde na obali mora, dok sedite na vrelom pesku i ćaskate.

Videćete, uživaće kao nikad pre!

(Skandalozno.rs, Izvor: stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova 3 horoskopska znaka su NAJVEĆI ZAVISNICI od KAFE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.