Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu

Da li on želi vezu?

Ponekad muškarac ne želi ozbiljnu vezu jer mu nije dovoljno stalo do partnerke, a ponekad je izbegava jer ima fobiju od vezivanja. Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu.

1) Obično je imao kratke ljubavne veze, nikad nije bio u ozbiljnoj vezi ili braku, kao izgovorr za to koristi reči : „Nisam upoznao onu pravu“, na pitanje kad će se odlučiti za ozbiljnu vezu, odgovara: „Jednog dana“.

2) Ako je bio u dugoj vezi ili braku, za propast tog odnosa u potpunosti krivi drugu stranu.

3) Tvrdi da žele vezu, ali ne razume zbog čega u njoj ne bi mogao da ima više slobode i prostora, uverava partnerku da njegove želje o „idealnoj vezi“ nisu preterane.

4) Kod osvajanja deluje brzo, veoma je šarmnatan i deluje kao da zna šta želi, zbog toga žena lako pomisli da on želi nešto više sa njom od običnog flerta.

5) Zna sve neostvarene želje i potrebe partnera,ali nikad neće direktno reći da ne želi isto, ali o tim temama ne govori, ili sve okreće na šalu.

6) Nakon početnog „idiličnog“ perioda u vezi, počinje igru zavođenja-odbijanja, odnosno iniciras vađe kako bi dobio vreme za sebe, ne javlja se i ne oseća nikakvu obavezu prema drugoj strani, a nakon što se „izdvoji“, ponovo zove i ponovno zavodi. Takvim ponašanjem budi još veću želju druge strane da ih osvoji.

7) Ne voli nikakve obaveze, odnosno bira i kada će se javiti prijateljima, roditeljima.

8) Užasava ga rutina i struktura, odnosno očekivanja drugih da se ponaša na određen način u međuljudskim odnosima.

9) Ne voli da planira unaped, a to opravdava filozofskim rečenicama tipa „nikad ne znaš šta će se sutra dogoditi“.

10) Vešto laže, odnosno vrlo malo govori o svojim stavovima i razmišljanjima.

11) Vezu završava mučno, odnosno ponaša se sve gore kako bi naterao drugu stranu da je okonča, jer bi osetio veliku krivicu da to učini sam.

(skandalozno.rs, žena)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.