Pogledajte u svoje PRSTE i saznaćete odgovore na ova PITANJA

Advertisement

Oblik

foto: printscreen/YouTube

Da li se otvarate lako drugima ili ste hladni pred neznancima? Da li volite da spašavate svet ili ste više fokusirani na postizanje sopstvenih ciljeva? Pogledajte u svoje prste i saznaćete odgovore na ova pitanja!

Kako izgledaju vaši prsti? Jesu li ravni, malo zakrivljeni ili valoviti? Verovatno nikada niste razmišljali da i takva karakteristika može nešto da znači. Međutim, sudeći prema čitačima ljudskog tela, različiti oblici prstiju mogu štošta otkriti i zato – DOBRO pogledajte vaše prste!

[adsenseyu5]

Tip A: Vi niste otvorena knjiga i ne delite olako svoja osećanja sa drugima. Skloni ste melankoličnim ispadima i volite da se predstavljate kao snažna i nezavisna osoba, ali to zapravo i nije baš kao što izgleda. Zbog toga se drugima možete učiniti kao da arogantna ili ekscentrična ličnost. Sa nepoznatim ljudima ste veoma hladni, dok sa prijateljima i porodicom možete biti i preterano emotivni. Inače ste vrlo osećajni, a jednom kad se povežete sa nekim – daćete sve od sebe da taj odnos uspe! Najviše vam smetaju laži, cinizam i nepoštenje, upravo zato što ste vi veoma iskreni.

Imate veliko srce i volite da pomažete drugima. Završićete svaki zadatak koji stave ispred vas, čak i ako vam se ne sviđa. Uživate u dobrom humoru, a kad vas uhvati „žuta minuta“ možete da se smejete svemu i svačemu sve dok je vama zabavno!

Ovaj TEST je pouzdan u 85 odsto slučajeva: Ako ga ne prođete…

Tip B: Ne volite da prvi prilazite ljudima. Vrlo ste predani i odani svojim najbližima. Kad se zaljubite dajete celog sebe u taj odnos. Duboko u duši ste vrlo senzitivni iako na prvi pogled ne delujete tako. Ljudi vas često procene pogrešno, jer se pretvarate da znate manje kako biste zaštitili druge.

[adsenseyu1]

Vrlo ste posvećeni svojim ciljevima i dajete sve od sebe da ih ispunite. Bojite se da će vas neko povrediti. Ponašate se kao da ste dobro i sami, ali zapravo to nije tako. Ostaćete smireni čak i u situacijama u kojima vam je ekstremno neugodno.

Samo JEDNO pitanje: Ovaj TEST veoma TAČNO otkriva osnovne karakteristike i osobine ličnosti

Tip C: Vi ste anđeli čuvari ovog sveta! Pogađaju vas tuđe nevolje više nego druge i rado ćete pomoći kad god možete. Sve što vas ljuti eliminisaćete iz svog života. Ne podnosite nepravdu i zbog toga znate vrlo ekspresivno da reagujete. Vi ste dobra dušica koja želi da spasi svet!

(Skandalozno.rs, Izvor: 24sata.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte u svoje PRSTE i saznaćete odgovore na ova PITANJA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.