Samo STAJANJE: Ova avio-kompanija planira da ukloni SVA SEDIŠTA iz svojih aviona?!

Advertisement

Let

foto-ilustracija: pixabay.com

Niskobudžetna avio-kompanija „Viva Kolumbija“ planira da ukloni sva sedišta iz aviona i omogući putnicima da stoje. Oni se nadaju da će tako uspeti da imaju više putnika po letu i tako dodatno spuste cenu karata.

Prevoznik je nedavno kupio 50 novih aviona „Erbas 320„.

[adsenseyu5]

„Ima ljudi koji na internetu traže da li mogu da putuju avionom stojeći, a mi smo zainteresovani za sve što putovanja može učiniti jeftinijim. Niko ne zamera ako nemate sistem za zabavu tokom jednočasovnog leta. Nikom nije važno što nemate mermerne podove, niti da li će se deliti besplatan kikiriki“, smatra izvršni direktor Vilijam Šo.

https://twitter.com/anushreearun13/status/881126701509386241?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F2873229%2Fda-li-biste-ovako-putovali-na-letovima-ove-avio-kompanije-moracete-da-stojite

Koncept nije nov i avio-kompanije su razmatrale tu ideju već godinama.

[adsenseyu1]

„Erbas“ je 2003. došao je na tu ideju i napravio čak vertikalno sedište.

Međutim, vertikalna sedišta nikad nisu odobrena.

Kada avion POLEĆE, ovu scenu NIKADA ne biste želeli da vidite! – VIDEO

To će možda biti slučaj i sa kolumbijskom inicijativom, budući da direktor Civilne avijacije u toj zemlji kaže da „svako ko se vozio javnim prevozom zna da stajanje nije najbolje rešenje“.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Independent)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Samo STAJANJE: Ova avio-kompanija planira da ukloni SVA SEDIŠTA iz svojih aviona?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.