Spektakularno: U PETAK će se na nebu pojaviti CRNI MESEC koji nosi SPECIJALNO značenje

Advertisement

Uticaj

Crni mesec pojaviće se na nebu u petak 30. septembra što mnogi teoretičari zavera, kao i deo hrišćana, povezuju sa apokalipsom i drugim dolaskom Isusa Hrista.

Ali krenimo redom.

Spektakularni prizor Crnog meseca se događa kada svetla strana Zemljinog prirodnog satelita bude zahvaćena njenom senkom, pa je tu stranu Meseca nemoguće videti.

[adsenseyu5]

Ovaj fenomen na nebu se dešava otprilike jednom u 32 meseca, ali ovaj koji će se dogoditi u petak ima specijalno značenje zbog nečeg sasvim drugog.

Prvi dan septembra doneo je sa sobom „vatreni prsten„. Naime mesec je bio u ravni sa Zemljom dok je Sunce bilo iznad Afrike, pa je izgledalo da je Sunce potamnelo.

To, plus predstojeća pojava Crnog meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.

„Ovi znaci upućuju na to da Isus dolazi. Približavamo se kraju našeg sveta, kao i kraju celokupnog života na Zemlji“, piše u jednoj od teorija zavera.

[adsenseyu1]

Kada ova dva fenomena povežu sa Biblijom onda pojedini hrišćani i zagovornici teorija zavera u svemu tome mogu pronaći izvor svog straha.

Naime, kako se navodi, Knjiga Matejeva poglavlje 24:29 kaže:

Odmah nakon iskušenja tih dana Sunce će potamneti a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba, sile neba će biti uzdrmane„.

Naučnici, s druge strane tvrde da nema razloga za brigu i da se život planete Zemlje nastavlja kao i do sada.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/express.co.uk, foto-ilustracija: pixabay)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Spektakularno: U PETAK će se na nebu pojaviti CRNI MESEC koji nosi SPECIJALNO značenje"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.