Upoznajte porodicu koja 17 godina jede isključivo crveno meso u ogromnim količinama!

Advertisement

roditelji-deca

Foto ilustracija: Skandalozno.rs /pixabay

Džo, Šarlin Anderson i njihova dva dečaka, Čarli i Džordž (10) hrane se poprilično neobično, ali, kako kažu, upravo su zbog takvog režima ishrane srećni, zdravi i vrlo snažni.

Naime, oni u toku dana imaju samo jedan obrok –večeru, kada jedu isključivo crveno meso u ogromnim količinama. Ovakav režim ishrane praktikuju već više od 17 godina, ne konzumiraju ugljene hidrate, ne koriste dodatke, pojačivače ukusa i veštačke arome, ne piju sokove i alkoholna pića već samo vodu.

Kada se Šarlin Anderson 1990. nakon ujeda krpelja razbolela od lajmske bolesti, njen suprug je počeo detaljno da istražuje informacije o dijetama.

[adsenseyu5]

Šarlin je tada bilo dozvoljno isključivo meso, tako das u oboje nakon detaljnog istraživanja odlučili da potpuno pređu na ishranu koja se bazira isključivo na mesu.

Na početku su još jeli proteinske namirnice poput jaja, sira i zobi te razne vrste mesa.

pruga

Foto: Skandalozno /pixabay

Jedini obrok u toku dana im je večera kada jedu govedinu u velikim količinama. Džo sam pojede 1,5 kilogram mesa, a njegova supruga i deca po kilogram.

– Neverovatno je to što smo se svi veoma brzo privikli na ovaj režim ishrane. Što smo jeli više govedine, manje smo žudeli za drugim namirnicama – objasnio je Džo koji je i sam iskusio određene alergijske reakcije na neke namirnice.

[adsenseyu1]

Andersonovi kažu da ovaj način ishrane ima samo jednu manu, a to je prevelik račun koji bi moraju da plate u supermarketu.

Njihovi sinovi, su se, kako kaže, takođe brzo prilagodili mesnom načinu ishrane i to čim su prešli na čvrstu hranu.

– Naša deca su probala i druge stvari, ali uvek bi se vraćala mesu. Slatkiše gotovo i da ne jedu. Probajte vi da četiri godine ne unesete u organizam ni jedan jedini ugljenihidrat, pa posle da pojedete parče torte! – kaže Džo.

Prema mišljenju gospodina Andersona mnoga tzv. zdrava hrana zapravo to uopšte nije.

– Najgora hrana koju možete da zamislite je voće. Naša deca su bukvalno promenila raspoloženje u roku od nekoliko minuta kada su prvi put probala maline i jabuke – kaže Anderson.

On takođe ističe da njihovu decu u školi nikada nisu zadirkivali zbog ovakvog načina života, kao i to da su potpuno zdrava, srećna i napredna.

[adsenseyu1]

(žena blic, foto: zerocarbzen.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Upoznajte porodicu koja 17 godina jede isključivo crveno meso u ogromnim količinama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.