Upozorenje poznatog astrologa: VEČERAŠNJI događaj može izazvati „ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje“ – VIDEO

Advertisement

Nebo

foto: pixabay

Pun mesec uoči letnje dugodnevnice je događaj koji se dešava jednom u životu.

Nije se dogodio već više od 70 godina, a ponoviće se tek 2094. godine. Međutim, astrolozi upozoravaju da bi ova pojava mogla da izazove haos među populacijom.

Pun mesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan pre letnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

[adsenseyu1]

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala „Rasa Lila Healaing YouTube Astrology„, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do „povećane energije“ koja bi mogla da izazove „ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje“ među populacijom.

„Reči kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelepo i čemu treba težiti.

Međutim, svetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u severnoj hemisferi tokom letnje dugodnevice“, rekao je Timoti u svom snimku.

Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao „džinovski talas koji će udariti na naša verovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji“.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i „bombardovan“ ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svetu.

[adsenseyu1]

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine.

Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno videti i Sunce i Mesec.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Upozorenje poznatog astrologa: VEČERAŠNJI događaj može izazvati „ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje“ – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.