„Varljivo leto ’68“: Pogledajte kako danas izgleda Jagodinka Simonović! – VIDEO

Advertisement

Insert iz filma

Dragana Varagić je osamdesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih mladih glumica. Devedesetih godina odlazi u Kanadu da bi se nakon dve decenije vratila u Beograd. Evo čime se danas bavi:

[adsenseyu1]

Dragana Varagić je u Srbiji ostala zapamćena po ulozi izazovne pekarke Jagodinke Simonović u filmu „Varljivo leto ’68“.

Ona se i dalje bavi glumom: – Aska i vuk“ je moj kanadski multimedijalni projekat koji je još uvek u drugoj fazi razvoja, jer ne mogu da se dovoljno odmorim i da mu se potpuno posvetim, meni važan jer prica o sudbini i slobodnoj volji. Kanadsko-crnogorska koprodukcija „Penelopijada“, komad koji sam režirala i koproducirala za tivatski festival „Purgatorije“, kako su me obavestili, planiran je u maju za gostovanje u Beogradu – rekla je Varagić.

[adsenseyu1]

Od premijere kultnog ostvarenja Gorana Paskaljevića je prošlo 30 godina, rečenica: “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi” je odavno postala deo svakodnevnog govora i zanimljivo je pogledati kako danas izgleda Jagodinka za kojom su uzdisale generacije koje decenija.

Varagićeva koja je rođena 1957. u Kraljevu, na vrhuncu popularnosti je tokom devdesetih odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinom Mihailom preseli u Kanadu gde je živela 20 godina, da bi se zatim vratila u Srbiju i trenutno radi kao profesorka glume na Akademiji umetnosti u Beogradu.

A Dragana ovako izgleda 30 godina kasnije:

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "„Varljivo leto ’68“: Pogledajte kako danas izgleda Jagodinka Simonović! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.