VELIKI PETAK je na pragu: Uz ovaj trik NIJEDNO jaje vam neće pući tokom kuvanja

Ilustracija

foto: pixabay.com

Otkrivamo vam jednostavan trik uz pomoć kojeg će se vaša jaja odlično skuvati, a izbeći ćete da popucaju.

Sve što vam je potrebno jesu soda bikarbona i peškir.

Uputstvo:

Peškir postavite u veliku šerpu koju ste odredili za kuvanje, nežno poređajte jaja koja će zauzeti mesto među naborima. Sipajte hladnu vodu da prekrije jaja.

Zatim u vodu dodajte četvrtinu kafene kašičice sode bikarbone.

Upalite vatru srednje jačine i čekajte da voda počne da vri, a onda još malo smanjite vatru i kuvajte tako na tihoj vatri sve dok jaje nije gotovo.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "VELIKI PETAK je na pragu: Uz ovaj trik NIJEDNO jaje vam neće pući tokom kuvanja"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.