ČAČAK: U fabrici „Sloboda“ se zapalila smesa za proizvodnju SUZAVCA, građani pozvani da zatvore PROZORE!

Advertisement

Najnovija vest

U odeljenju za vanredne situacije pozvali su građane iz dela grada u blizini ”Slobode”, ali i u Aveniji 1 i 2 da zatvore prozore na kućama i stanovima.

U kompaniji ”Sloboda” dogodio se požar u jednom od pogona.

Prema nezvaničnim saznanjima, tom prilikom zapalila se smeša za pravljenje suzavca, zbog čega su meštani tog dela grada uputili više poziva službi hitne pomoći.

U odeljenju za vanredne situacije pozvali su građane iz dela grada u blizini ”Slobode”, ali i u Aveniji 1 i 2 da zatvore prozore na kućama i stanovima.

Požar u jednom pogonu fabrike „Sloboda“u Čačku je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, i nema nikakve opasnosti po stanovništvo, navodi Tanjug.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Dojava o požaru stigla je u 21.30 sati, posle čega su tri vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca stigla na lice mesta i požar je ugašen u 22.05 sati.

U tom delu grada oseća se neprijatan i jak miris, koji najverovatnije potiče od gasa koji je iscureo u atmosferu, ali nije opasan po ljude i, prema procenama stručnjaka, brzo će nestati.

Iz štaba za vanredne situacije pozvali su meštane naselja oko „Slobode“ da preventivno nekoliko sati ne otvaraju prozore.

Do požara je došlo u pogonu artificije, gde se zapalila smesa za proizvodnju suzavca.

(Blic, Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "ČAČAK: U fabrici „Sloboda“ se zapalila smesa za proizvodnju SUZAVCA, građani pozvani da zatvore PROZORE!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.