Hrvatski navijači izazvali INCIDENT: Topovski udar EKSPLODIRAO tik pored redara! – VIDEO

Advertisement

Incident

foto: AP/Tanjug

Skandalozno ponašanje navijača “Vatrenih“ koje može skupo da košta njihovu reprezentaciju.

Ono čega su se Hrvati bojali dogodilo se tokom utakmice protiv Češke i to u samoj završnici, kada je nekoliko baklji uletelo na teren od strane navijača ”Vatrenih”, a zatim je bačeno i nekoliko topovskih udara, od kojih je jedan eksplodirao tačno pored redara.

foto: AP/Tanjug

Meč je na određeno vreme prekinut, a uzalud su bile molbe fudbalera da prestanu.

[adsenseyu1]

Nakon što se situacija smirila, fudbaleri su se vratili na teren, a Česi su zatim postigli gol za izjednačenje u nadoknadi sa bele tačke, posle igranja rukom Domagoja Vide.

Foto: AP/Tanjug

foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

foto: AP/Tanjug

Stiče se utisak da su navijači samo odmogli svojoj reprezentaciji, koja je izgubila ritam i kažnjena je u nadoknadi, zbog čega je osvojila samo bod.

[adsenseyu1]

Ipak, ono što ih tek čeka jeste kazna koju će UEFA da im izrekne zbog divljanja huligana, koji su prethodno već najavili da će prekinuti meč. Hrvatska je već kažnjena posle prve utakmice kada je jedan navijač uleteo na teren i slavio gol sa igračima, tako da je ovo još otežavajuća okolnost po kockaste.

Pogledajte kako je izgledao prekid:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Hrvatski navijači izazvali INCIDENT: Topovski udar EKSPLODIRAO tik pored redara! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.