Ismail Morina preti: Spremam iznenađenje za Vučića na utakmici Albanije i Srbije! – VIDEO

Pretnja

Ismail Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, najavio je da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između Albanije i Srbije.

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu koja glasi na njegovo ime za ovaj meč.

Morina, čiji je nadimak Balista, je rekao da ima i iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji, ipak, još nije odlučio da će prisustvovati ovom duelu.

On je rekao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

Pjesa E mbetur e Videos.

Posted by Ismail Morina – Ballisti,Official on Monday, October 5, 2015

Morina se pohvalio da je da je za svoje akcije dobio podršku od porodice Adema Jašarija, koji je bio osnivač i vođa terorističke OVK. On se pohvalio i zastavom tzv. velike Albanije, koju je dobio od porodice Jašari.

Ne Prekaz ne te njeten kohe i dhurohet familjes JASHARI flamuri AUTOCHTHONOUS i cili ishte si plan i pare te valvitej ne…

Posted by Ismail Morina – Ballisti,Official on Tuesday, October 6, 2015

Utakmica u Beogradu odigrana u oktobru prošle godine prekinuta je pošto je doleteo dron sa zastavom tzv. velike Albanije, a onda su na stadionu Partizana izbili incidenti.

Morina je priznao da je upravljao dronom.

Prema najavama oko 1.500 policajaca će biti raspoređeno na i oko stadiona u Elbasanu, koji se nalazi 50 kilometara južno od Tirane.

Saobraćaj će biti obustavljen u blizini stadiona, kafići u centru Elbasana će biti zatvoreni, a navijači će proći detaljan pretres i moraće da pokažu ličnu kartu.

(kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ismail Morina preti: Spremam iznenađenje za Vučića na utakmici Albanije i Srbije! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.