JELENA ĐOKOVIĆ ISKRENO: Veoma teško je udovoljiti svakome

Foto: Printscreen/tviter

Foto: Printscreen/tviter

Direktorka Fondacije „Novak Đoković“ i supruga Novaka Đokovića Jelena sinoć je održala predavanje na Ekonomskom fakultetu. Ona je govorila na temu „Upravljanje humanitarnim organizacijama“, a podršku su joj pružili i roditelji.

Jelena se pojavila poslovno odevena, sa minimalnom šminkom i širokim osmehom, pa su je neupućeni lako mogli pomešati sa studentkinjom.

[adsenseyu5]

U izjavi za medije Jelena je rekla:

– Da budem iskrena, samim tim što sam ostala fokusirana na sebe i na svoj rast i razvoj, uspela sam da budem dosledna onome u šta verujem. Mislim da je jako teško zadovoljiti svakoga i dodvoriti se svakome i to što sam ostala dosledna sebi jeste najveći uspeh. Ono što vi vidite, to sam ja. Da li sam dobra ili nisam, da li sam primer ili nisam. Mislim da nije poenta idealizovati bilo koga. Ako moj primer može da bude kao neka vrsta inspiracije, super, ako ne, učite iz mojih grešaka i budite bolji, to je najbitnije – kazala je Jelena okupljenim medijima pre nego što je ušla u amfiteatar. Jelena je istakla i značaj humanitarnih organizacija, ali i ulaganje u rani razvoj dece, na šta je Fondacija i najviše koncentrisana.

– Bitno je da humanost bude na delu u svakom delu dana. Na osnovu naše vizije i misije mi ulažemo u rani razvoj dece, zato što su sva istraživanja pokazala da je to recept za uspeh jedne ekonomije i jednog društva – rekla je Jelena između ostalog okupljenima.

(Skandalozno.rs /Izvor:Tanja Čanak,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "JELENA ĐOKOVIĆ ISKRENO: Veoma teško je udovoljiti svakome"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.