Maltretiranje: Kontrolori izbacili putnicu iz tramvaja jer vozač nije imao da joj vrati kusur!?

Advertisement

Ilustracija

Kontrolori „bus-plusa“ još jednom su pokazali bahatost, a njihova žrtva ovog puta u vozilu GSP bila je devojka (ime poznato redakciji), koju su pokušali da izbace iz tramvaja samo zato što vozač nije imao da joj vrati kusur.

Incident se dogodio u ponedeljak ujutru na liniji broj šest na Zvezdari.

– Kad sam ušla u tramvaj, na vratima je već stajala kontrolorka. Rekla sam joj da idem do vozača da kupim kartu. Nije pravila problem. Vozilo je krenulo, a na srednjim vratima su stajale druge dve kontrolorke koje su mi tražile kartu. Ponovila sam da sam tek ušla i produžila do kabine – priča putnica i nastavlja:

– Vozaču sam dala 500 dinara, ali nije imao da mi vrati kusur. Kad su to čule, kao da sam kriva, bezobrazno su mi naredile da izađem iz vozila, što sam odbila. Iako nisam obavezna, ponudila sam da kartu platim duplo, a one su krenule da me vređaju i izbacuju iz vozila.

Naša ekipa odmah je izašla na teren i zatekla šefa kontrole „bus-plusa“, koji nam je poručio da će slučaj biti ispitan, dok je bahatu kontrolorku sklonio s te deonice.

Vozač tramvaja Dragan Veljović potvrdio je za Kurir priču:

– Istina je da nisam imao da vratim kusur i kontrola je devojku htela da izbaci.

Nije kriva jer je htela da obavi svoju dužnost, a kontrolori često znaju da budu neprijatni kad putnici kod sebe nemaju sitan novac.

(kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Maltretiranje: Kontrolori izbacili putnicu iz tramvaja jer vozač nije imao da joj vrati kusur!?"

  1. PA ZAR PUTNICI NEMAJU OBAVEZU PRIPREMITI SITAN NOVAC- Do sada je to bila obaveza ili kupiti kartu van vozila, pa je i sada ta obaveza u svim prevozima u inostranstvu.-Sad odjednom se pojavi masa njih koji imaju, gle cuda, samo krupan novac. Znaci svi oni imaju pravo da se voze jer prakticno vozac bi pored sebe trebao da ima vrecu sitnog novca, da bi svima mogao da vraca kusur i to samo u zeljenim apoenima. Bio sam ocevidac provociranja kontrolora sa davanjem stotinjak ponistenih karti na uvid kontroloru. On je to rijesio jednostavno, bacivsi ih sve kroz prozor i kulturno trazio ponovo zabezeknutog putnika kartu na pregled.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.