NOVI OBRT: Policija potvrdila da je Stefanov brat izmislio priču o kidnapovanju! – VIDEO

Tragedija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova operativnim radom utvrdili su da otmice, u slučaju maloletnog S. I, nije bilo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova!

– Njegov brat maloletni U. I. priznao je, u policiji, da je otmicu izmislio – navedeno je u saopštenju! MUP saopštava da nastavlja rad na ovom slučaju.

Stefan Ilić (12) pronađen je danas mrtav u kanalu. Dečak je nestao u subotu u Banatskoj Subotici oko podneva. Ronioci su pronašli telo koje odgovara opisu nestalog dečaka 300 metara od kuće, u kanalu reke Karaš.

Uzrok smrti se još ne zna, a tek će se nakon obdukcije znati više detalja. Za sada se ne zna da li je Stefan upao sam ili je bačen u kanal. Potraga je trajala tri dana, kada je okončana danas oko podneva, pronalaskom tela dečaka.

Prema rečima mlađeg brata, Stefana su odveli ljudi u crnom automobilu, koji su pokušali i njega da uvuku.

Njegov brat je izjavio da su njega i brata oteli nepoznati ljudi. Policija je, međutim, utvrdila da je maloletnih izmislio priču iz zasad nepoznatog razloga.

Pogledajte šta je izjavio brat Stefana Ilića.

(kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "NOVI OBRT: Policija potvrdila da je Stefanov brat izmislio priču o kidnapovanju! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.