Optuženi za silovanje pobegli u SRBIJU: Nemačka policija nudi 3.000 evra za informaciju o njima

Advertisement

Potraga

foto: Nemačka policija

Nemačko javno tužilaštvo raspisalo je nagradu od po 1.500 evra za informacije koje bi mogle da pomognu u hapšenju dvojice mladića srpskog porekla koji su 11. februara napili i silovali devojčicu (14).

Reč je o Aleksandru Nikolasu K. (16) i Bošku P. (21), za koje se pretpostavlja da su se sklonili u Srbiju. Kako prenose nemački mediji, žrtva je bila pod zaštitom tzv Kancelarije za mlade i živela je u omladinskom domu.

Hamburška policija uhapsila je trojicu maloletnika srpskog porekla od 15, 16 i 14 godina, koji su osumnjičeni za silovanje tinejdžerke (14) u jednom apartmanu.

Prema pisanju Bilda, njima je određen pritvor, a tužilaštvo ih tereti za čak tri krivična dela: seksualno zlostavljanje, nanošenje teških telesnih povreda i pokušaj ubistva.

Trojica mladića su zajedno sa tinejdžerkom konzumirali alokohol, usled čega se ona u jednom trenutku onesvestila.

Ona se tek kasnije probudila u dvorištu, sa vrlo malo odeće na sebi. Pošto je bilo veoma hladno, ona je primljena u bolnicu sa hipotermijom opasnom po život.

Tinejdžerka tvrdi da su je zlostavljali i silovali, kao i da su sve snimali mobilnim telefonom, pa o svemu postoji i video zapis.

(Kurir, Bild)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Optuženi za silovanje pobegli u SRBIJU: Nemačka policija nudi 3.000 evra za informaciju o njima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.