OVO JE SPARTA: Pogledajte kako je izgledao pobednički poklik Đokovića i Džerarda Batlera! – VIDEO

Advertisement

 Ovo je Sparta!

Odmah po završetku finalnog meča na US Openu i pobede nad Rodžerom Federerom Novak Đoković je otišao do svoje lože, gde se pored supruge Jelene, roditelja, trenera i članova stručnog štaba, nalazio i slavni škotski glumac Džerard Batler.

Novak je nakon osvojene desete grend slem titule prišao Batleru i citirao njegovu najupečatljiviju rečenicu iz filma 300 „Ovo je Sparta“ (This is Sparta).

Foto: Reuters

Antička Sparta ostala je poznata u istoriji po snazi, disciplini i odanosti svojih vojnika, a film „300“ govori o čuvenom sukobu sa Persijom i bici kod Termopilskog klanca u kome je Leonida, kojeg tumači Batler, sa 300 Spartanaca uspeo da zadrži daleko nadmoćniju vojsku koja je brojala na desetine hiljada vojnika.

[adsenseyu1]

Nekako u sličnoj ulozi našao se Đoković na „Artur Ešu“, jer je pored Rodžera Federera za rivale imao i 20.000 navijača koji su listom bili naklonjeni Švajcarcu.

(kurir)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "OVO JE SPARTA: Pogledajte kako je izgledao pobednički poklik Đokovića i Džerarda Batlera! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.