PAZITE kako vozite: Saobraćajna policija na OVOM DELU Ibarske magistrale vrši RIGOROZNE kontrole

Advertisement

Ilustracija

foto: Tanjug

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je danas da će saobraćajna policija i u narednom periodu intezivno kontrolisati vozače koji se ne pridržavaju propisa u vezi sa ograničenjem brzine, voze pod dejstvom alkohola kao i one koji ne vezuju sigurnosne pojaseve.

– Zbog velike gustine saobraćaja neophodno je da vozači budu strpljivi i oprezni, da se pridržavaju saobraćajnih propisa, posebno u toku letnje sezone kada je frekvencija saobraćaja veća –  rekao je direktor Rebić nakon obilaska saobraćajnih policajaca koji radarima kontrolišu brzinu kretanja vozila na Ibarskoj magistrali kod Orlovače.

[adsenseyu5]

Prema njegovim rečima, deonica Ibarske magistrale, od petlje Orlovača do Ripnja, duga 7,5 kilometara, spada u jednu od 10 najugroženijih u našoj zemlji.

foto: MUP Srbije

– U prethodnih godinu i po dana na ovom delu puta tri osobe su izgubile život, a više od 50 je zadobilo povrede –  izjavio je Rebić.

foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, ovu deonicu dnevno pređe više od 26.000 vozila što na godišnjem nivou iznosi oko deset miliona vozila.

[adsenseyu5]

foto: MUP Srbije

– Zahvaljujem se pripadnicima saobraćajne policije koji, i u uslovima visokih temperatura, svojim angažovanjem na putevima Republike Srbije značajno utiču da vozači budu bezbedniji, da se bezbednije ponašaju, a samim tim da čuvaju svoj i tuđi život –  rekao je direktor policije koji je sa saradnicima obišao saobraćajne policajce.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "PAZITE kako vozite: Saobraćajna policija na OVOM DELU Ibarske magistrale vrši RIGOROZNE kontrole"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.