Pevači „Granda“ Saša Kapor i Nikolina Kovač sa sinom (3) sleteli u Drinu!

Preživeli udes

Pevač Saša Kapor i njegova supruga i koleginica Nikolina Kovač preživeli su, zajedno sa sinom Nikolajem (3), saobraćajnu nesreću, kada su sa puta sleteli u reku, u mestu Drinjača kod Zvornika.

Kapor je, kako saznaje Kurir, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem koji je prešao u njihovu traku, skrenuo u stranu, ali je šljunak povukao njegov Mercedes, pa su se survali u Drinu.

Na svu sreću, lokalni ribari koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć, i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

– Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Bilo je jezivo. Dete, koje je bilo vezano na svom sedištu, vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren, i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito, i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote – u dahu je ispričao jedan od meštana.

Nikolina je, još uvek u šoku, rekla:

– Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor film.

Nadovezao se Saša koji, kako kaže, ima lakše povrede:

– Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas.

(telegraf.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pevači „Granda“ Saša Kapor i Nikolina Kovač sa sinom (3) sleteli u Drinu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.