POTPUNO IZNENAĐENJE: Ovog čoveka NOVAK želi za svog novog trenera?!

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u potrazi za trenerom posle raskida saranje sa Borisom Bekerom, a navodno je krug kandidata sve uži.

Prema određenim informacijama, najbolji srpski teniser je blizu odluke da na mesto Bekera postavi klupskog kolegu iz Dejvis kup reprezentacije, Nenada Zimonjića.

Oni su dugogodišnji prijatelji, u više navrata su igrali i u dublu, uključujući i Olimpijske igre u Riju i Londonu, a takođe su bili i partneri u Dejvis kup mečevima.

Đoković smatra da Zimonjić, koji ima 40 godina i na kraju je profesionalne karijere, što pokazuju i njegovi rezultati u dublu u poslednje vreme, može svojim iskustvom da probudi želju za pobedama i pomogne mu da unapredi igru.

Podsetimo da je već jedan srpski teniser, Dušan Vemić bio član Novakovog tima na nekim turnirima, tako da ovo navodno razmišljanje o Zimonjiću kao treneru ima osnova.

Postoji takođe i mogućnost da Novak sezonu počne sa Marijanom Vajdom kao prvim trenerom, a da odluku o još jednom odloži za kraj zime.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

4 komentara na "POTPUNO IZNENAĐENJE: Ovog čoveka NOVAK želi za svog novog trenera?!"

  1. za mene je to dobra opcija a mislim da je Novakova riječ konačna i on će izabrati čovjeka sa kojim može sarađivati a ne ko je bio veliki teniser u većini slučajeva veliki igrači nisu baš i veliki stručnjaci

  2. Ovo je dobra vest ali samo za Novakove protivnike.

  3. Ovakve gluposti mogu da lupaju samo novinari koji rade u tariguzu tipa “ Skandalozno .rs “ !!!

  4. Ja bih angazovao Matsa Vilandera, onu dzukelu, platio bih mu kolko trazi i onda bi ga karao u supak svaki dan 4 x do isteka ugovora!! Da upamti kog aje pljuvao 10 godina na svim svetskim TV stanicama!!! To je za Noleta sica a sladje osvete nema…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.