Predsednik VUČIĆ: Predstavićemo hrabar predlog narodu za KOSOVO

Advertisement

Odgovor premijera

foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će Vlada Srbije na narednoj sednici dogovoriti koji su to tehnički uslovi potrebni za unutrašnji dijalog o Kosovu, koji je ranije inicirao, te poručio da će predlog građanima po tom pitanju biti odvažan.

– Sinoć sam razgovarao sa premijerkom i na sledećoj sednici vlade biće obezbeđeni svi tehnički uslovi da se pokrene ono sve o čemu smo govorili, biće organizovana i radna grupa koja će osigurati logistiku i onda ćemo početi sa svim tim.

Imaćemo strpljenja da saslušamo sve, a onda ćemo biti hrabri da krenemo odvažno s nekim predlogom koji ćemo predstaviti našem narodu – rekao je Vučić obraćajući se na završetku beogradskog bezbednosnog foruma.

[adsenseyu5]

Kako je rekao, smatra da je to veoma važno, da ima pravi sadržaj, „bez praznik reči i političkog marketinga„.

Hrvati zaplenili jahtu Čede JOVANOVIĆA, pod sumnjom da…

Predsednik je rekao da misli da pravo rešenje leži negde između naših i albanskih ustupaka, a s druge strane, i međunarodne zajednice, koja kako kaže, treba da učini napor da razume obe strane.

U protivnom, primetio je, imaćemo zamrznuti konnflikt narednih 10, 20 ili 50 godina, a za to, tvrdi, nemamo više vremena.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Predsednik VUČIĆ: Predstavićemo hrabar predlog narodu za KOSOVO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.