Premijer Srbije Aleksandar Vučić na saslušanju u policiji

Advertisement

Intervju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nalazi se na saslušanju u policiji sa nekoliko drugih lica, povodom tvrdnji iznetih u dnevnom listu „Kurir“ prenela je TV Pink.

Povodom tvrdnji da je sa više drugih lica predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protivpravnog iskaza od nekadašnjeg direktora Kurira, iznetih u ovom dnevnom listu, premijer je otišao na saslušanje u policiju.

Da se premijer nalazi na saslušanju potvrdila je i portparol MUP Biljana Ivković Popović, prenosi Tanjug.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će povodom ovog slučaja održati konferenciju za štampu u 15 časova.

Predsednik Vlade tražio je da bude ispitan na poligrafu, prenela je televizija Pink, a kako navodi RTS, sam je tražio da bude saslušan.

Pre toga, Vučić se sastao sa Tomislavom Nikolićem, a na ovom sastanku je zaključeno da je potrebno jedinstvo svih državnih odraga Srbije.

Povodom jučerašnjeg saopštenja kabineta ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanoviće Adrija Medija Grupa oglasila se saopštenjem u kome je navedeno da su iz kabineta ministra Stefanovića prekoračena ovlašćenja i prekršeni zakoni.

U saopštenju Adrija Medija Grupe ističe se da „kad je u pitanju Aleksandar Rodić, policija postupa na znatno drugačiji način nego sa ostalim građanima Srbije.“

(blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Premijer Srbije Aleksandar Vučić na saslušanju u policiji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.