Premijer Vučić po povratku iz Kine otkriva ko su tajkuni i strane ambasade koje rade protiv interesa Srbije?!

Advertisement

Intervju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić reći će u ponedeljak, po povratku iz Kine, ko su tajkuni i strane ambasade koje rade protiv interesa Srbije, a očekuje se da Vučić u obraćanju naciji otvoreno prizna da i u redovima Srpske napredne stranke ima ljudi koji su protiv njegovog političkog i ekonomskog života, prenose “Večernje novosti”.

Kako prenosi ovaj list, ovakav premijerov nastup mogao bi da bude uvod u novu političku stranicu i da predstavlja uvertiru za naredne poteze koji će žestoko da se osete u samom državnom vrhu ali i na međupartijskoj pozornici.

Nije isključeno da dođe i do krupnih kadrovskih promena u vrhu SNS, ali i u samoj Vladi Srbije.

Sam redosled političkih koraka trebalo bi definitivno da bude poznat i obznanjen na vanrednom zasedanju skupštine SNS, koja će biti održana najverovatnije u drugoj polovini januara.

(večernje novosti)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "Premijer Vučić po povratku iz Kine otkriva ko su tajkuni i strane ambasade koje rade protiv interesa Srbije?!"

  1. Radomir Jovanovic | 26. novembra 2015. u 19:50 | Odgovori

    a ti kao radis za interes Srbskoga naroda,hoces da nas uvuces u Nato,sto ti nece poci za rukom,takodje ni clanstvo u EU,Nasa je nada i spas Majka Ruisija,Putin ce zabraniti tvoj pokusaj uvlacenja Srbije u tu Grozomornu grupu ubica,.

  2. milorad dimich | 7. decembra 2015. u 12:33 | Odgovori

    Promenio politiku u zadnjem momentu !
    Za malo da nas uvuce u robovsku globalizaciju !

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.