PREMIJERKA ANA BRNABIĆ: Vlada Srbije nije ni proamerička ni proruska, već je PROSRPSKA

Advertisement

Intervju

foto: Beta

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, u intervjuu za CNN, da je vlada Srbije prosrpska – da nije ni proamerička ni proruska – te da je duboko posvećena poboljšanju života građana Srbije.

Moja vlada je potpuni kontinuitet prethodne vlade premijera Aleksandra Vučića, imali smo veliki uspeh u prethodne tri godine, punu fiskalnu konsolidaciju, pre toga smo bili tri meseca pred bankrotstvom, a sad imamo punu makroekonomsku stabilnost, rekla je ona.

Prema njenim rečima, Srbija je duboko i strateški posvećena članstvu u EU.

– To nova vlada jasno kaže svojim partnerima u EU, svojim građanima, svim svojim parnterima uključujući i Rusiju. Rusija je veliko tržište za nas, veliki trgovinski partner za Srbiju  – rekla je ona.

[adsenseyu5]

Kako je dodala, Srbi su nesumnjivo istorijski, verski, tradicionalno bliski sa Rusijom.

– Srbiji su potrebna nova radna mesta, nove kompanije – rekla je ona i dodala da se nada rastu BDP od 3 odsto ove godine, a 2018. rastu od 3,5 odsto.

Ko trese MRVE sa terase, ili kroz prozor, platiće KAZNU 8.000 dinara

– Treba da budemo odgovorni prema svim građanima i održavamo naše veze prema Rusiji. To je važan izvor našeg rasta – rekla je Brnabić.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Novosti, agencije)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "PREMIJERKA ANA BRNABIĆ: Vlada Srbije nije ni proamerička ni proruska, već je PROSRPSKA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.