PROČITAJTE šta je prestolonaslednik Aleksandar KARAĐORĐEVIĆ odgovorio na pitanje zašto nije platio STRUJU!

Advertisement

Intervju

foto: Tanjug

Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je da se nada da će premijer Srbije Aleksandar Vučić razmotriti da njega i njegovu suprugu Katarinu pozove na večeru u čast posete britanskog princa Čarlsa, ali da nakon toga računa na sastanak sa premijerom na kojem će rešiti sva pitanja u vezi sa plaćanjem računa za struju.

Karađorđević je, na pitanje dnevnika „Blic“ da prokomentariše izjavu premijera Srbije da bi prestolonaslednik, pre nego što tuži državu, morao da plati struju, odgovorio:

“Sledeća nedelja je veoma važna za našeg premijera, vladu i građane. Svi sa radošću očekujemo državnu posetu Princa od Velsa. Svi smo srećni što je naša vlada pozvala ovaj divan kraljevski par i ujedinjeni smo u dobrodošlici u našu zemlju.“

On je dodao da premijer zaslužuje poštovanje zbog organizovanja kraljevske posete i da se nada da će Vučić razmotriti da njega i suprugu pozove na večeru 16. marta.

Vučić poručio Karađorđevićima: Pre nego što tužite državu, platite dug za struju!

„Kada se državna poseta završi, siguran sam da ćemo moći da na sastancima raspravimo sva pitanja, kako bi se našlo pravedno rešenje. Računam na sastanak sa premijerom“, rekao je Karađorđević.

Premijer Srbije je juče poručio prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju.

„Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš“, rekao je premijer i dodao da će pokušati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića.

On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra.

(Tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

7 komentara na "PROČITAJTE šta je prestolonaslednik Aleksandar KARAĐORĐEVIĆ odgovorio na pitanje zašto nije platio STRUJU!"

 1. GORAN IVKOVIĆ | 13. marta 2016. u 14:46 | Odgovori

  Zato mi koji plaćamo i kojima je plata smanjena nemamo ni za hleb a onni mogu da se baškare po vilama i kojekuda a računčići od 70.000 evra nisu bitni.Bitni su kojekakvi belosvetski koji su njihov rang,a sve u cilju da nam bace prašinu u oči da ne vidimo da li su platili svoje obaveze kao građani Srbije.UPRAVU SU BILI KOMUNISTI….UPRAVU.PA NEKA SE LJUTI KO GOD HOĆE.

 2. Славица | 13. marta 2016. u 16:23 | Odgovori

  Wtf, sta je ovde skandalozno,???(u pompeznom naslovu)..

 3. rodoljub zaharijevic | 13. marta 2016. u 17:15 | Odgovori

  ko daje za pravo da AV prosipa toliku pamet,AK mu je lepo odgovorio u stilu obrazovanog coveka,sve moze da se dogovori,ako su mogli da se dogovore sa bugarinom i SFS,dosadili su izjavama o katastrofi i gubitku radnih mesta,tako moze i sa AK,a prave odgovore treba cuvati za vreme kada se dokaze ko je i kako finansirao izgradnju belog dvora i ostalog,ako je finansirao kralj onda je to njegovo i nicije vise,ako je izgradjeno iz budzeta kraljevine onda je narodno i tacka.

 4. ДРАГАНешковић | 13. marta 2016. u 19:33 | Odgovori

  Наводни принц Александар Петров а не Карађорђорђевић Срби морају да свате и разум,еју да он није краљ, да није старешина породице Карађорђевића. Краљ Петар Други одбио је да Александра прогласи за престонаследника. Краљ Петар Други је одбио да прогласи свог сина за престоноласлееника а његове речи су биле, цитирам; „Незнате Ви њега“. У исто време Краљ Петар Други је одбио да се формира Крунски савет. Само те две чињенице већ Вам довољно говореи о „престонаследнику“ и о „крунском савету“ који данас обитавају на дедињским дворовима али на рачун Пореског обавезника Србије. О трошку пореског обавезника Србије не законито живе у дворцу док остали Карађорђевићи кад дођу у Београд изнајмљују станове или одседају у хотелу. Александар нема то право да наступа у име породице Карађорђевиће осим у своје име. Његови покушаји да у целости приграби сву имовину династије Карађорђевића до данас није му успело а неће у том покушају успети ни у будуће јер не постоји ни један правни наследни акт о таквом његовом садађњем и будућем лоповском избору.Наводни пронц Александар наслеђује само имовину своје мајке и ништа више.

  Ово су речи и став Њ.К.В. Марије Карађорђевић, удовица краљевића Андреја, рођена Милица Анђелковић.

 5. zašto mi treba da budemo radosni i srećni što dolazi jedna belosvetska bitanga i licemer u posetu srbiji

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.