Putin potpisao dekret o uvođenju ekonomskih sankcija Turskoj: EVO ŠTA JE ZABRANJENO!

Advertisement

Ilustracija

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas dekret o uvođenju ekonomskih sankcija protiv Turske kao odgovor za obaranje ruskog borbenog aviona Su-24.

Kako je objavljeno na sajtu Kremlja, sankcije podrazumevaju zabranu angažovanja turskog osoblja u nekim ruskim kompanijama, zabranu uvoza pojedine robe, bez preciziranja koje.

Takođe, nekim turskim kompanija biće ograničeno poslovanje u Rusiji, navode agencije.

Od nekih ruskih turističkih agencija se traži da ne prodaju aranžmane u Turskoj.

Zabrane se odnose i na čarter letove između dve zemlje, a biće uvedene i neke vizne restrikcija.

(tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Putin potpisao dekret o uvođenju ekonomskih sankcija Turskoj: EVO ŠTA JE ZABRANJENO!"

 1. Зашто људи верују у Путиновој Русији, и волим га?

  Одговор је једноставан. Путин је не лажов.

  Када је оборени Боинг Малезијски само Русија показала податке из радара. Ово је државна гаранција квалитета података.

  Шта друге земље?

  САД једноставно рекао: „То је оборен Руса Мораћете да нам веровати.“.

  Онда их Русија питао. „Ваш извиђачки сателит је летео у овом тренутку преко места где је срушио Боинг.

  Ваш АВАЦС је летео у Пољској у то време и радили. Можете ли показати слике из свемира? Можете ли да фотографије локатора „Они су одговорили:“ Не Не можемо га објави. На Интернету постоје докази! Верујте нам. Авион је ударио Руса. Они су криви. “

  Русија их је питао: „Да ли Украјина објављивати говор између контролора летења и авиона.“ Они су одговорили: „Не, ми не можемо да га објави на интернету постоје докази Верујте нам Авион је погођен Руси су криви.!…“

  Интернет је препун фалсификата. О лажног исказа ове трагедије вероватно прочитао на Интернету. Амерички Стејт департмент је рекао озбиљно: „Ово је доказ на интернету!“ То је трајало дуго. Веома дуго. Након да Американци почели да кажем да су њихови налази на основу података са Интернета !!! Сви ови подаци су касније демантовао. То је било златно време за новинар Мет Лее и Џејн Псаки ноћну мору.

  Када је неко рекао за вас лагати за дуго времена, почињете да верујете. Ви почињете да живите у њој. Европа и САД верују да је истина све речи америчког министарства. Мало сумњао Немачку. Али, као што знате у Немачкој добро образовање целокупног становништва. За разлику од САД. Али то не спасава. Људи су почели да верују након 1000 пута.

  Шта је доказ свега овога? Само руски радарски подаци !!! Ништа више! Такође сам чуо празне речи Џејн Псаки из америчког Стејт департмента.

  Још један пример. Два земљи. Украјина и Русија. Пад животног стандарда у обе земље. Украјина – рејтинг председников од 13%. Русија – 86%.

  Разлози. „Русија и Украјина су веома, веома слична земља За 70-80% Украјинаца је матерњи језик руски Иако националности -.. Украјинском.

  Људи имају заједничке традиције и историје. Веома је тешко обмањује људе након тога.

  Лажи ће довести до пада ранг листе. Дакле, Путинов рејтинг од 86%. Рејтинг Поросхенко ???

  Моћ је у истини!

  Шта мислиш? Ко ћу веровати? Ако, само Русија објавила радарске податке. Нико други није објављена. Зашто то раде само од Руса? Остали земљама света машући папире и вичући: „Ти ћеш морати да нам поверују“. Одговор је очигледан! Ја ћу веровати у Путина.

  Русија је затражила од радарске податке турске. Турски Одговор: за нас је забрањено да објављују. Zašto?

  Моћ је у истини!

  Хвала Србију од Русије.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.