Ruska ambasada u Velikoj Britaniji objavila tvit koji je podigao prašinu na društvenim mrežama!

Advertisement

Ilustracija

Ruska ambasada u Velikoj Britaniji objavila je tvit pre nekoliko dana koji je podigao prašinu na društvenim mrežama.

Naime ambasada je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila vest da su ekstremisti blizu Alepa dobili nekoliko kamiona natovarenih hemijskim oružjem.

[adsenseyu1]

Ipak, pravu lavinu komentara nije izazvala ova vest već slika koja je išla uz nju. Rusi su uz ovu vest objavili sliku, tačnije, printskrin iz igrice „Command & Conquer Generals„. Tvit nije obrisan što samo sugeriše da je ruska ambasada znala šta objavljuje i da se ne radi o grešci.


Za one koji nisu upoznati sa ovom PC igricom trebalo bi napomenuti da se u njoj stavljate u ulogu jedne od tri vojne frakcije – SAD, Kina i GLA.

[adsenseyu1]

GLA (Global Liberation Army) u igrici predstavlja terorističku organizaciju koja se služi hemijskim i biološkim oružjem kako bi pobedila neprijatelje.

I dok jedni tvrde da su administratori tviter profila ruske ambasade u Londonu ovo pustili u nedostatku „prave“ slike, ima i onih koji kažu da ovim Rusi žele da pošalju neku mnogo direktniju poruku.

Sami procenite šta su Rusi želeli da poruče ovim tvitom.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ruska ambasada u Velikoj Britaniji objavila tvit koji je podigao prašinu na društvenim mrežama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.