Skandal u Turskoj: Bogdanovog oca Dragana tukli pred ćerkom?!

Advertisement

Srebrni

foto-ilustracija: Tanjug/AP

Evropska misija naših košarkaša u Istanbulu ipak nije mogla da prođe bez incidenata. Svedoci jednog večernjeg neprijatnog događaja nisu igrači, već porodica lidera srpskog tima Bogdana Bogdanovića.

Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan.

[adsenseyu5]

Dobio je udarac u glavu, pa je slavlje zbog manjih čarki završio s posekotinom na licu. Incidentu, koji je trajao vrlo kratko, prisustvovala je i njegova ćerka Bojana.

Zaista, ovakav skandal se ne pamti, tim pre jer se radi o ocu našeg najboljeg košarkaša na Evrobasketu u Turskoj. Uz to, srpski navijači su fantastično bodrili košarkaše tokom svih utakmica i bili su svima za primer.

Kako je vreme odmicalo, bilo ih je sve više na tribinama, odakle se sve vreme orila pesma. Društvene mreže su preplavljene slikama srpskih navijača kako uz trobojke i druge nacionalne rekvizite šalju dodatnu energiju Bogdanu, Mačvanu, Joviću, Bobiju, Gagiju i ostalim Saletovim junacima na putu ka medalji.

[adsenseyu1]

Interesantno je da o ovom nemilom događaju u završnici šampionata nije pisao nijedan turski medij, a iz cele priče je bila isključena i turska policija.

Da je nešto o tome procurilo u javnosti, skandal bi sigurno poprimio neviđene razmere, i samim tim bi uticao na igru naših košarkaša, pre svih Bogdana Bogdanovića.

A najveća sreća je to što Bogdanov otac ipak nije bio teže povređen.

POSLEDNJA VESTBogdan Bogdanović je u ekspresnom demantiju za beogradske medije napomenuo da do incidenta nije došlo, kao i da su svi njegovi živi i zdravi!

Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/novosti.rs)

[adsenseyu2]

1 komentar na "Skandal u Turskoj: Bogdanovog oca Dragana tukli pred ćerkom?!"

  1. Čini se (i ne samo da se „čini“ nego tako i jeste) Turci (i turska država) su dosta kulturniji od Srba i njihove države! Ipak, (čini se) Turci nisu „balkanci“!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.