SRBI U UTORAK SVEDOČE PRED SUDOM: Optuženi su po OVOJ TAČKI za ubistvo na ZAKINTOSU!

Advertisement

Zakintos

Foto ilustracija: Pixabay

Osmoro mladića optuženo je za teško krivično delo grupnog ubistva sa predumišljajem

Sedmorica Srba, uhapšenih zbog sumnje da su do smrti tukli 22-godišnjeg Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos, optužena je za teško krivično delo grupnog ubistva sa predumišljajem, a među otuženima je i jedan Grk, barmen noćnog kluba ispred kog se sve desilo.

Policija je u istrazi koristila video snimke ovog kluba i nekoliko okolnih, kao i snimke gostiju koji su bili na zabavi, prenosi grčki sajt Newsit.

[adsenseyu5]

Kako se za sada pretpostavlja, sve je počelo kada je Bakari Džavard Henderson u vidno alkoholisanom stanju, pokušao da napravi selfi sa konobaricom, koja je navodno Srpkinja. Ona je to odbila, a on je nastavio da je vuče, pa se umešalo obezbeđenje, a zatim i grupa mladića iz Srbije koji su bili tu.

Henderson je uspeo da istrči iz lokala, ali su ga mladići stigli i kako pišu grčki mediji „tukli do smrti“. Veštaci sudske medicine su naknadno ustanovili da je umro od krvarenja u mozgu izazvanih višestrukim udarcima.

Predsednik Češke Miloš Zeman: SRBI su od Kosovskog boja bili na braniku EVROPE

Optuženi će u utorak, 11. jula, pred sudom biti u prilici da daju iskaze povodom ovog slučaja.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Agencije.RTS)

 

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "SRBI U UTORAK SVEDOČE PRED SUDOM: Optuženi su po OVOJ TAČKI za ubistvo na ZAKINTOSU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.