Šta se krije iza OVE fotografije?

Advertisement

Susret

foto: Tanjug/AP

Danas je počeo samit grupe najrazvijenijih zemalja sveta, G20, u Hamburgu. Kancelarka Angela Merkel je kao domaćica dočekivala svoje goste, od kojih se s nekima samo rukovala dok je sa drugima bila prisnija.

Jedan od onih koji joj je izmamio osmeh na lice je ruski predsednik Vladimir Putin. Iako je EU produžila sankcije Rusiji i većina lidera ne gaji previše simpatija prema ruskom predsedniku, čini se po fotografijama i snimcima da Merkelova ima drugačiji stav prema Putinu.

[adsenseyu5]

Na početku samita, dok je Merkelova pozdravljala zvaničnike, kada je dočekala Putina, razmenila je nekoliko rečenica s njim, a na njihovim licima mogao je da se vidi iskren osmeh. Dok je prilikom pozdravljanja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, atmosfera bila prilično hladna i poslovna.

Mnoge je zanimalo o čemu su zapravo mogli da razgovaraju kada su se slatko smejali. Mi smo razmišljali i mislimo da je najizvesnije da su razgovarali o jednoj od ove tri stvari.

1. Merkelova i Putin su razgovarali o Donaldu Trampu. Nemačka kancelarka je u jednom momentu rekla ruskom predsedniku: “Ovaj ni ne zna u šta se upustio”, misleći na njegov ulazak u politiku i celokupno njegovo ponašanje otkada je postao predsenik.

2. Pre samita G20, mediji su pisali kako će ovaj u Hamburgu označiti kraj liderstva SAD u svetu i da će tu ulogu preuzeti zajednički četiri države (Nemačka, Kina, Rusija i SAD). Moguće je da su razmenili nekoliko rečenica o tome i kako će Amerika konačno biti gurnuta sa strane i neće više izigravati “svetskog policajca”. Sigurno ih je pomisao na to zabavila.

Osoblje Bele kuće nije rezervisalo TRAMPU sobu u hotelu, pa je morao da PRESPAVA u…

3. Oboje su od početka njihovog poznanstva gajili simpatije jedan prema drugom, naročito jer je Putin nekada radio kao špijun u Istočnoj Memačkoj, a Merkelova je rođena u tom delu zemlje. Moguće je da se nisu dugo videli i da su im proradili leptirići u stomaku.

Šta mislite, koja je situacija od ove tri se zaista dogodila?

[adsenseyu1]

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Šta se krije iza OVE fotografije?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.