Sumnja se da je prevareno 100 LJUDI! EVO KO JE UHAPŠENI VLASNIK TURISTIČKE AGENCIJE

uhapseni

Foto: Facebook/Nenad Filipovic

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je da će prevareni građani ipak biti obeštećeni od novca koji je agencija morala da uloži kao depozit

Čovek sa slike je vlasnik turističke agencije “Uniko travel” Nenad Filipović (49) iz Beograda, uhapšen zbog sumnje da je prevario više od 100 putnika za turističke aranžmane. 

[adsenseyu1]

Filipović je uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati. Uhapšen je u svom stanu i nije se opirao. Prevareni putnici i dalje su u problemu. Polisa osiguranja agencije iz koje bi trebalo da povrate izgubljeni novac, vredi svega 40.000 evra.

Foto: Facebook/Nenad Filipovic

– Još nemamo tačan broj oštećenih putnika, jer je agencija zatvorena i mismo imali pristup dokumentaciji.

[adsenseyu1]

 

Prema dosadašnjim informacijama, oštećeno je 104 putnika u ukupnoj vrednosti od 32.658 evra– kaže Gordana Radosavljević, pomoćnik ministra turizma.

Foto: Facebook/Nenad Filipovic

Foto: Facebook/Nenad Filipovic

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je danas da će građani koje je vlasnik agencije “Uniko travel” Nenad Filipović prevario, biti obeštećeni od novca koji je agencija morala da uloži kao depozit.

Reč je o 40.000 evra i od tog novca bi trebalo da se obeštete građani. Mi sada utvrđujemo tačan broj, moramo da vidimo spisak prevara, biće dobro ako je to ovaj broj a ne veći – rekao je Ljajić za Radio-televiziju Srbije.

(Telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Sumnja se da je prevareno 100 LJUDI! EVO KO JE UHAPŠENI VLASNIK TURISTIČKE AGENCIJE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.