Supruga Bate Živojinovića: Ne znam kada ću i na koji način da mu saopštim da Gage više nema

Advertisement

Sećanje

Printskrin: Youtube/Delta Video

Velimir Bata Živojinović još uvek nije obavešten o smrti svog kolege i velikog prijatelja Dragana Nikolića, a supruga Lula ne zna kada će i kako svom mužu saopštiti tužnu vest.

– Celo jutro nam zvone telefoni. Bata trenutno spava. Ne znam kada ću i na koji način, zbog njegovog zdravstvenog stanja, da mu saopštim da Gage više nema – ljubazno je za Telegraf rekla životna saputnica legendarnog Valtera.

Lula biranim rečima govori o Draganu Nikoliću:

– Plemenit, dobar, jako talentovan dečko. Strašno nas je potresla ova vest. Bata mu je pružao podršku da izdrži. Sa Milenom sam bila non-stop u kontaktu, nije joj bilo lako.

Sećanja samo naviru…

– Gaga je Bati, kad je došao da ga poseti zajedno sa Draganom Bjelogrlićem, rekao “Jao, matori, kako dobro izgledaš. Ja ću da odem pre tebe”. Bata se čudio što mu ljube ruke, a oni su mu rekli: “Ti si bio i ostaćeš naš kum, naš Vito Korleone” – ispričala je, glasom u kome se mešaju osmeh i tuga, Lula Živojinović.

Foto: Instagram/batazivojinovic

Foto: Instagram/batazivojinovic

(telegraf.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Supruga Bate Živojinovića: Ne znam kada ću i na koji način da mu saopštim da Gage više nema"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.