TRAMP optužuje: Hilari KLINTON je tokom DEBATE bila „na nečemu“, treba oboje testirati na DROGU!

Kandidati

foto: Fonet/AP

Republikanski kandidat za predsednika SAD optužio je svoju demokratsku rivalku Hilari Klinton da je tokom njihove poslednje televizijske debate bila „na nečemu“ i rekao da bi pre sledeće debate trebalo oboje da se testiraju na drogu.

Tramp je na skupu u Nju Hempširu optužio Klintonovu da je na početku poslednje debate bila „sva u spidu“, ali je na kraju „jedva uspela da dođe do svog automobila„, preneo je britanski BBC, koji dodaje da američki milijarder nije pružio nijedan dokaz za svoje navode.

Ti komentari Trampa su usledili nakon što je prošle nedelje objavljen video snimak u kojem na vulgaran način komentariše žene, posle čega je usledio niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Najnovije ankete pokazuju da Tramp zaostaje za Klintonovom u nekim od ključnih saveznih država, ali uprkos tome uspeva da na svojim predizbornim skupovima privuče na hiljade ljudi, kao i da obezbedi novčana sredstva od donatora za svoju kampanju.

Tramp sve češće usmerava lične napade ka Hilari Klinton, ocenjuje Bi-Bi-Si i navodi da joj je dao nadimak „pokvarena Hilari„, da je rekao da će je poslati u zatvor ako bude izabran za predsednika, rekao je da ona nema izdržljivost potrebnu za taj posao, a sad ju je optužio i da se drogira.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMP optužuje: Hilari KLINTON je tokom DEBATE bila „na nečemu“, treba oboje testirati na DROGU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.