TRAMP zaprepastio mnoge komentarom upućenim prvoj dami Francuske – VIDEO

Advertisement

Intervju

foto: AP

Američki predsednik Donald Tramp izazvao je pravu erupciju na internetu nakon što je ženi francuskog predsednika Emanuela Makrona, Brižit, rekao da je u „dobroj formi“.

Mnogi su to protumačili kao njegov šok da ne može da veruje da je žena u pedesetim godinama tako zgodna.

Trenutak Trampovog pokušaja komplimenta zabeležen je na video snimku koji je juče objavljen na zvaničnoj „fejsbuk“ stranici Emanuela Makrona, tokom razgovora Trampovih i Makronovih ispred muzeja i grobnice Napoleona Bonaparte.

[adsenseyu5]

Tramp se u jednom trenutku okrenuo ka Brižit i rekao joj:

Znaš, ti si u tako dobroj formi – izgovorio je predsednik Amerike, a zatim se okrenuo ka Emanuelu i rekao mu „Ona je u tako dobroj fizičkoj formi„.

Donald se zatim ponovo okrenuo ka Brižit i dodao, „Prelepo„.

[adsenseyu1]

Komentari Trampa na internetu su dočekani sa gađenjem. Kako prenosi „RT“, ranije se rukovao sa Brižit iznenađujuće dugo, i povlačio je ka sebi.

https://twitter.com/pianogreen/status/885579530777366529?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fsvet%2Ftramp-je-prisao-prvoj-dami-francuske-privukao-je-i-izustio-nesto-sto-je-kod-mnogih%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fsvet%2Ftramp-je-prisao-prvoj-dami-francuske-privukao-je-i-izustio-nesto-sto-je-kod-mnogih%2Fw0jsw36

Mnogi su u komentarima izneli da je Tramp očigledno impresioniran da žena njenih godina može da igleda tako dobro.

Drugi su ipak rekli da su njegovi komentari sramni za francusku prvu damu.

Ono što su takođe mnogi primetili je da je razlika između Emanuela i Brižit identična razlici u godinama Donalda i Melanije, 24 godine. Samo što je u slučaju Trampovih, Donald stariji.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMP zaprepastio mnoge komentarom upućenim prvoj dami Francuske – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.