BOGATAŠI U PANICI: Nova meta terorista vodeći američki biznismeni!

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Novi broj Al Kaidinog magazina poziva džihadiste da unište američku ekonomiju tako što će ubiti vodeće biznismene i preduzetnike, prenosi Skaj Njuz.

Naime, članak u Inspajeru koji je objavljen u subotu poziva “profesionalne ubice” i prikazuje sliku muškarca s navučenom kapuljačom kako s ulice gleda na kuću. Takođe, prikazuje i foto-montažu na kojoj je Bil Gejts, pištolj i prolivena krv, piše Vašington Tajms.

[adsenseyu1]

Neprofitna organizacija Middle East Media Research Institute, koja poseduje kopiju magazina, tvrdi kako u njemu pišu detalji o pripremama i izvršenju ciljanih ubistava.

Citiraju urednika Inspajeru, Jahja Ibrahima kako govori: „Prorok je naredio ubistvo mnogih kriminalaca koristeći ovu metodu… a mi sledimo njegove korake i način na koji se borio sa svojim neprijateljima i prijateljima.

Nikada nećemo odložiti oružje dok ne ispunimo ono što Alah traži od nas. Odlučni smo u nameri da se nastavimo boriti i napadati Amerikance uz pomoć organizovanih džihadističkih organizacija i progoniti ih u vlastitoj zemlji“, uz volju Alaha.

[adsenseyu1]

U magazinu se nalazi članak koji prikazuje kako se prave bombe i podstiče ekstremiste da kopiraju nedavni incident u kojem su izbodeni Izraelci i ubijen Amerikanac.

Onlajn magazin Inspajer objavljuje Al Kaida na arapskom poluostrvu koja je fokusirana na napade na američko tlo iz baze u Jemenu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic, jutarnji.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "BOGATAŠI U PANICI: Nova meta terorista vodeći američki biznismeni!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.