Britanski mediji opsednuti misterioznim letom 6 NLO-a iznad Donjeg Milanovca – VIDEO

Advertisement

Misterija

foto: Printscreen YouTube

Pojava 6 NLO 17. juna ove godine u večernjim časovima na nebu iznad Donjeg Milanovca postao je predmet bavljenja britanskih tabloida, koji su ovom neobičnom događaju posvetili značajan prostor.

Britanski Miror pre pet dana o ovom događaju piše da je lokano stanovništvo u zaspanom gradiću Donji Milanovac u istočnoj Srbiji ostalo zbunjeno pojavom šest NLO na noćnom nebu, kao i da su tu pojavu ovekovečili snimkom, koji je kasnije objavljen na YouTube-u.

[adsenseyu5]

foto: printscreen

Prenos išao uživo: Ogroman NLO prošao pored svemirske stanice?! – VIDEO

Britanci pišu da video snimak traje skoro dva minuta i prikazuje triangularna svetla koja lete na noćnom nebu.

Oni posebnu pažnju pridodaju komentarima ispod video snimka.

[adsenseyu5]

Jedan od komentatora, pod nazivom IK, skeptično je rekao: „Nebeske svetiljke. Možete da kupite kod Kineza.“

Dok je komentarka pod imenom Vikica dodala: „Rusi su pre par nedelja lansirali eksperimentalni satelit zvani: „brightest of them all„, koji bi trebao da se rasklopi noseći ogromne reflektujuće folije , a namena im je da reflektuju svetlost na Zemlju, velika je ovo visina na snimku i možda su upravljali satelitima i vršili neke operacije, inače okruženi smo sa toliko satelita što novih što dotrajalih da nismo ni svesni…

Britanski tabloid navodi još nekoliko zanimljivih komentara, ali takođe dodaje da su izostali komentari zvaničnika na ovu neobičnu pojavu svetala.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/mirror.co.uk)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Britanski mediji opsednuti misterioznim letom 6 NLO-a iznad Donjeg Milanovca – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.