ČUVENI VODITELJ OPLEO PO HRVATIMA: Oni su glavni krivci za VIŠEVEKOVNU mušku patnju!

Advertisement

voditelj

Foto: wikipedia

Voditelj emisije „Grand Tour“ i bivši voditelj „Top Geara“ Džeremi Klarkson optužio je Hrvate da su izazvali više vekova muške patnje – time što su odgovorni za nastanak kravate.

U kolumni za „Tajms pod naslovom „Vekovi muške patnje koju su izazvali hrvatski odrpanci i francuski šminkeri“, Klarkson je kravatu nazvao jednim od najgorih muških modnih dodataka.

Kravate su glupe. Ne. Nemojte se raspravljati. Jer jesu. Ne služe ničemu. Malo sam istraživao i čini se da je ideja za kravatu nastala u 17. veku kada su neki hrvatski plaćenici stigli u Francusku i nosili zavezane marame oko vrata.

[adsenseyu5]

Umesto da kažu, ‘Treba nam sva pomoć da se borimo protiv ovih nestašnih protestanata’, Francuzi – jer su ‘Francuzi’ – su rekli: ‘Vau. Kul dodatak’.

Amerikanci odbili CRNOGORSKI jezik sa obrazloženjem da je u pitanju jedna od varijanti SRPSKOG JEZIKA

I smesta požurili da naprave ono što je nazvano ‘cravat’. Kasnije je postalo moderno među bogatim mladim Englezima da prođu celu Evropu kako bi mogli da postanu još dosadniji na večerama, pričajući o umetnosti i muzici. I kako bi svima pokazali kako su stvarno bili na putu, počeli su da nose idiotski dodatak oko vrata, kako bi izgledali više kao Francuzi – napisao je Klarkson.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/izvor:jutarnji.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ČUVENI VODITELJ OPLEO PO HRVATIMA: Oni su glavni krivci za VIŠEVEKOVNU mušku patnju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.