Jeste li među njima: Ovom horoskopskom znaku nijedan muškarac ne može da odoli

Advertisement

trepavice

Foto: Skandalozno.rs /pixabay

Ona je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. U pitanju je žena Blizanac.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Evo najmladolikije žene u celom Zodijaku! Intelektualno je radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti… ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

[adsenseyu5]

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.

portret

Foto: Skandalozno /pixabay

Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

[adsenseyu1]

(superzena.b92.net)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jeste li među njima: Ovom horoskopskom znaku nijedan muškarac ne može da odoli"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.