MISTERIOZNA BOLEST NAPADA AMERIKANCE NA KUBI: Turisti prijavili neobične simptome, SAD apeluju da promene destinaciju!

Advertisement

auto

Foto: Pixabay

Stejt department je saopštio da je dobio „nekoliko prijava“ američkih građana koji navode da su imali simptome slične onima iz još nerazjašnjenih zvučnih napada na osoblje Ambasade SAD u Havani, ali da ne može da potvrdi da li su te prijave verodostojne.

SAD su prošle nedelje izdale upozorenje svojim građanima da ne putuju na Kubu, u kojem su navele da su se napadi na diplomate dogodili u hotelima u Havani i da ne mogu da garantuju da Amerikanci koji odsedaju u hotelima neće biti povređeni.

[adsenseyu5]

U danima posle tog upozorenja neki Amerikanci su prijavili slične simptome po povratku s Kube, izjavio je neimenovani zvaničnik Stejt departmenta.

On je rekao da vlada SAD „nema načina da potvrdi“ da li su oni povređeni na isti način kao američke diplomate na Kubi.

NATO vojnici se žale: RUSI nas zastrašuju, počeli smo da umotavamo telefone u KONDOME

Simptome poput oštećenja mozga i gubitka sluha imale su od kraja prošle godine 22 osobe, američke diplomate na Kubi i članovi njihovih porodica.

Zvaničnici SAD veruju da su ti napadi izvršeni nekom soničnom napravom, ali nisu uspeli da utvrde ni razlog ni ko stoji iza njih.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Beta)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "MISTERIOZNA BOLEST NAPADA AMERIKANCE NA KUBI: Turisti prijavili neobične simptome, SAD apeluju da promene destinaciju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.