MOĆ UŽIVO: Pogledajte najbolje snimke ruske intervencije u Siriji! – VIDEO

Incident

Kada je Rusija započela vojne operacije u Siriji, svetska javnost je bila veoma zainteresovana, a odmah su se pojavile i ocene da SAD više nije najmoćnija svetska sila i da se sada menjaju stvari na geopolitičkoj sceni.

Uz to, rusko Ministarstvo odbrane se trudilo da posle svake akcije, odnosno, bombardovanja, objavi i snimak tih događanja.

Već mesec dana traju te operacije protiv ekstremista Islamske države, a kanal „Raša Tudej“ je odlučio da gledaocima predstavi nekoliko najboljih snimaka.

Mnogi su ocenili da je ovo najbolji snimak. Rusija je pokazala moćno oružje velikog dometa tako da mogu da gađaju džihadiste sa udaljenosti od 1.500 km, i to iz Kaspijskog jezera.

Sama najava da će Rusija započeti intervenciju izazvala je veliku pažnju.

Baza u Latakiji je mesto odakle počinje sve.

Ovde su uvek svi spremni za akciju, motori su stalno uključeni, a avioni poleću da gađaju ciljeve ISIL-a.

Prvi snimci bombardovanja.

Grad Raku su islamisti proglasili svojom prestonicom, pa je bilo od velike važnosti da se upravo tamošnji komandni centar terorista što pre uništi.

A pogledajte i moćne ruske suhoje.

Ruski vojni helikopteri su strah i trepet za sve džihadiste. On precizno pogađaju svaku metu.

Novinari na prvoj liniji – Kako je sirijska vojska imala podršku iz vazduha, mogla je da krene i u kopnenu ofanzivu protiv Islamske države. Zajedno sa njima su bili i brojni reporteri koji su sve snimili.

(rt)

Budite prvi sa komentarom na članku "MOĆ UŽIVO: Pogledajte najbolje snimke ruske intervencije u Siriji! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.