Nečuveni SKANDAL u Beloj kući: Tilerson Trampa nazvao MORONOM, ovaj ga pozvao na test inteligencije?!

Advertisement

Vređanje

foto: Reuters

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu da bi, ako ga je državni sekretar Reks Tilerson nazvao „moronom“, njih dvojica trebalo da „uporede testove inteligencije“.

„Mislim da su to lažne vesti. Ali ako je to uradio moraćemo da uporedimo testove inteligencije. I mogu da vam kažem ko bi pobedio“, rekao je Tramp za magazin Forbs.

Odnosi Trampa i Tilersona su ponovo dospeli u javnost prošle nedelje, kada je En-Bi-Si njuz (NBC News) objavio da je tokom leta potpredsednik Majk Pens morao da ubeđuje Tilersona da ne da ostavku.

U istom izveštaju se navodi da je državni sekretar predsednika nazvao „moronom„.

[adsenseyu5]

Tilerson je izjavio da nikada nije razmišljao o ostavci, ali je tek njegova portparolka demantovala vređanje predsednika.

Asošiejted pres navodi da je često delovalo kao da Tramp ruši Tilersonov autoritet u nekim od najosetljivijih pitanja za bezbednost SAD, poput Severne Koreje i Irana.

Svi se nasmejali: Evo kako je VUČIĆ predstavio Ivicu DAČIĆA turskom predsedniku

„Ne podrivam. Mislim da mu zapravo učvršćujem autoritet“, rekao je Tramp za Forbs. Prošle nedelje je predsednik SAD izjavio da ima „puno poverenje“ u Tilersona.

Tramp i Tilerson se danas sastaju sa ministrom odbrane Džejmsom Matisom u Beloj kući.

(Skandalozno.rs, Izvor: EPA-Fonet)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nečuveni SKANDAL u Beloj kući: Tilerson Trampa nazvao MORONOM, ovaj ga pozvao na test inteligencije?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.